betalen en verzenden

Betalen

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier- programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een IDEAL account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
Overschrijven:
Mocht u liever niet online willen betalen kunt u ook het bedrag overschrijven naar onze rekening. Zodra wij de betaling hebben ontvangen zullen we uw bestelling versturen. Eventuele kosten voor het overschrijven van een buitenlandse rekening zijn voor de koper. Alle prijzen zijn inclusief 21% Btw en exclusief verzendkosten.

Verzending

De pakketten worden verzonden via TNT post.
We streven ernaar om uw bestelling binnen Nederland binnen 3-5 werkdagen na betaling te leveren. Dit met uitzondering van zon- en feestdagen en m.b.t. enkele mededelingen die op de website vermeld staan. Bestellingen die op zaterdag binnenkomen worden op maandag afgegeven bij TNT Post.
Voor het verzenden rekenen wij te allen tijde € 6.75 per pakket binnen Nederland.

Bij afhalen vervallen de verzendkosten:
U kunt uw bestelling eventueel ook, na afspraak ophalen en evt. contant betalen. Vanzelfsprekend vervallen dan de verzendkosten.

Garantie en Retourneren: Studio Sluys heeft met veel zorg haar collectie samengesteld en staat garant voor de kwaliteit van ieder product. Mocht u na het ontvangen van uw product toch niet helemaal tevreden zijn of er is iets mis met het product dan mag u het ongebruikte product in originele verpakking altijd binnen 7 dagen retourneren. Wij zullen na ontvangst u een nieuw exemplaar sturen of het aankoopbedrag terug storten. De kosten voor retourzending zijn voor de koper.

Privacy

Studio Sluys respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website. Bij het inloggen als nieuwe klant wordt er een aantal gegevens van u gevraagd. De persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt uiterst vertrouwelijk behandeld. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en worden onder geen enkele voorwaarde aan derden verstrekt.

Voor alle leveringen door Studio Sluys gelden onze Algemene Leveringsvoorwaarden.

Contact
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben mail of bel gerust.

e: barbara@studiosluys.nl
t: 0031 611081981