disclaimer

Disclaimer

Voor de volledigheid wijst Studio Sluys ten aanzien van de website www.studiosluys.nl op het volgende: De website www.studiosluys.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Studio Sluys. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Studio Sluys.

De op deze website getoonde informatie wordt door Studio Sluys met constante zorg en aandacht samengesteld. Toch is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op studiosluys.nl wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Studio Sluys behoudt zich het recht voor om eventuele (prijs)wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Studio Sluys kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Studio Sluys