over ons

Create your home

De ruimte waar mensen leven en wonen is vaak een weerspiegeling van hun karakter of hun gemoedstoestand. Die stelling kun je gemakkelijk omdraaien; met het interieur van je huis kun je emoties als rust, geluk en comfort sturen. Je emotionele interieur heeft immers ook een decor nodig.

Voor mij, Barbara Spierings, is mijn huis mijn inspiratie, mijn energie en mijn uitlaatklep. Ik noem het Studio Sluys en in de praktijk is het een winkel in emoties. Een vitrine vol accessoires om je eigen thuis te creëren. Tafels, lampen, serviesgoed, noem maar op. Alles wat noodzakelijk is om jouw sfeer te bouwen, jouw ambiance, jouw rust.

winkelen in emoties

studio sluys is een proeftuin waar ik ideeën uitprobeer en tegenstellingen gebruik. oud en nieuw, antiek en modern, industrieel en warm. daarmee maak je een wereld persoonlijk, je geeft een ruimte warmte en eenheid. je geeft jezelf een plek waar je past, waar je op je gemak bent.

mijn ‘site’ geeft denk ik een helder beeld van mijn bedoelingen en jouw mogelijkheden. heb je vragen of wil je een persoonlijk interieuradvies, mail me dan of maak een afspraak om studio sluys te bezoeken. ik wens je een aangenaam bezoek aan studio sluys.